Jazz koncert/foredrag
JAZZET KURSUSINDSLAG: KOMMUNIKATION, LEDELSE OG SAMARBEJDE ILLUSTRERET PÅ EN NY MÅDE, OG MED FULD MUSIK.
Enhver, der har stået i en samarbejdsrelation ved hvor vigtigt nærvær, entusiasme og aktiv deltagelse er. Men også disciplin, lydhørhed og samarbejdsvilje.
Nu har 3 jazzmusikere, med saxofonisten Pernille Bévort i spidsen, sammensat et underholdende, provokerende og tankevækkende program, der på en anderledes måde sætter gruppedynamikken på dagsordenen.
Er det et show, en koncert eller et foredrag?
Det er lidt af det hele. Der er både stof til eftertanke, og musik af høj klasse. Som led i arrangementet, vil publikum desuden kunne indgå i en dialog om samarbejdsrelationerne. Varigheden vil under normale omstændigheder være fra ca. 45 min. til op mod 2 timer, idet der altid vil være mulighed for individuel tilpasning efter individuelle muligheder, ønsker og behov.
MERE OM PROJEKTET: Saxofonisten og orkesterlederen illustrerer sammen med to kolleger, hvordan musikere kommunikerer og samarbejder i koordineret improvisation.
Det handler om samarbejde i nuet, ledelse, nærvær, gensidig respekt for medspillernes kompetencer, lydhørhed – og meget meget mere.
Alt efter de aktuelle behov planlægger gruppen et kombineret foredrag og koncert-forløb, hvor gruppen i og med musikken som afsæt, illustrerer, hvordan der arbejdes i en lille jazzgruppe.
En jazztrio er en lille fleksibel og dynamisk enhed. Arbejdsformen her kan bruges til at drage mange paralleller til andre faglige miljøer og ledelsesudfordringer.
Da det bliver gjort i og med musikken, bliver foredraget en anderledes sanselig oplevelse, og en god indfaldsvinkel til at tage hul på svære emner.
De 3 musikere trækker på deres mange års erfaringer med samarbejde, kommunikation, dynamik og lederskab indenfor udfoldelse af musik, og hertil trækker Pernille Bévort også på den viden, som hun har tilegnet sig gennem den Bachelor i Retorik, hun har gennemført, på Københavns Universitet, ved siden af sit aktive musikerliv.
(En Bachelor hun færdiggjorde aug. 2017, med Musikvidenskab/Music and Arts Management som sidefag).
Line-up: Pernille Bévort: saxofon; Morten Ankarfeldt: bas; Espen Laub von Lillienskjold: trommer.